Tumt kezelés

Prosztata húgycsövön át történő hőkezelése (Thermoterápia, TUMT) | Urológiai klinika

tumt kezelés Leeches prosztatitis elhagyása

A súlyosabb, gyógyszeres kezelésre nem reagáló esetekben mint pl. Ma Magyarországon a BPH műtéti kezelésében a TURP-é a vezető szerep húgycsövön keresztül végzett műtét, elektromos kés segítségével — több mint 60 éve alkalmazott műtéti eljárás!

A műtéten átesettek nagy részének retrográd ejakulációja lesz, azaz az ondó a hólyag felé megy, ez azonban veszélytelen, de húgyhólyag gyulladáshoz vezethet.

Frekvenciaterápia, avagy hangyák a gatyában - Dr. Földes László, Jakab István

A műtét után vizeletcsepegés inkontinencia is felléphet. Jelenleg ennek oka még nem tisztázott, vizsgálat tárgya.

  • Prosztata húgycsövön át történő hőkezelése (Thermoterápia, TUMT) | Urológiai klinika
  • A BPH az idősödő férfiak leggyakoribb megbetegedése, gyakorlatilag népbetegségnek számít.

Másik műtéti beavatkozás a nyílt prostatectomia, vagy a transvesicalis prostatectomia. Hátránya: a szövődmények magasabb száma, mint pl.

A legjobb helyen jár, segítünk!

Az utóbbi két évtizedben azonban a világon a BPH kezelésére több új, alternatív sebészeti eljárást vezettek be! Klinikánk lépést tartva a világon alkalmazott legújabb és legmodernebb együttlét után viszketés módszerekkel elindította az ún.

tumt kezelés prostate cancer medscape treatment

Tumt kezelés fontos, hogy a kezelés alatt folyamatosan hűtjük és ezáltal nem károsodik a húgycső szövete! Ez egy minimálisan invazív beavatkozás, mely helyi érzéstelenítésben is elvégezhető és azon betegek esetében tumt kezelés alkalmazható, akik a nagyobb műtéti beavatkozásra nem alkalmasak!

Hűtött termoterápia a prosztata kezelésére

A különböző tanulmányok eredményei alapján a TUMT kevés szövődménnyel járó, biztonságos és hatékony minimál invazív módszer a jóindulatú prosztata hyperplásia kezelésére BPH. Nemzetközi urológiai referenciák szerint a mi tapasztalatunk is az!

És sokszor — ez az egyetlen megoldás!!

tumt kezelés Prostatitis tabletta komplexum

Jó hír a férfiaknak! A prosztata jóindulatú megnagyobbodása BPH a férfiak körében is intim témának számít, amelyről legfeljebb csupán orvosukkal váltanak szót, velük is leginkább csak akkor, amikor a vizelési panaszaik súlyosbodnak.

tumt kezelés Mit kell inni a krónikus prosztatitisből

Pedig, hogy problémáikkal menyire nincsenek egyedül, bizonyítja, hogy hazánkban évente mintegy ezer beteg szorul orvosi kezelésre a prosztata jóindulatú megnagyobbodása BPH okozta panaszok következtében. Az esetleges kezelésektől való félelem nem minden ok nélküli, hiszen a jelenleg ismert gyógyszeres terápia hatékonysága nem a legtökéletesebb, az alkalmazott radikálisabb műtéti beavatkozásoknak pedig egyike sem kockázatmentes, ráadásul egy sor kellemetlen mellékhatással járhat.

Hűtött prosztata-termoterápia

Az Istenhegyi Magánklinikán a mindössze félórás, ambulánsan elvégezhető beavatkozás azonban, amit most ajánlunk szíves figyelmébe, hosszú évekre vagy örökre megszabadítja a férfiakat kínzó problémáiktól. Az új eszköznek köszönhetően megszűnnek a kevésbé modern és tökéletes, hasonló orvosi berendezések okozta esetleges szövődmények mint pl. A minimálisan invazív beavatkozás, helyi érzéstelenítésben azon betegek esetében is alkalmazható, akik a nagyobb műtéti terhelésre nem alkalmasak!

A beavatkozást természetesen szakorvosi és laborvizsgálat előzi meg, amely az Istenhegyi Magánklinikán gyorsan és pontosan elvégezhető.

tumt kezelés prostata congestionata

Ne halogassa a vizsgálatot! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Magyarországon egyedülálló beavatkozás iránt, további információkért kérjük, keresse fel az Istenhegyi Magánklinikánál dr.

  • Hatékony és kíméletes | pixeldesigners.hu
  • Milyen veszélyekkel kell számolni kezelés nélkül?

Sumov Dimitert, illetve kérjen vizsgálati időpontot az Istenhegyi Magánklinika központi telefonszámán!

Lehet, hogy érdekel